Autentik.net Portal


:: Jagodina
:: Ćuprija
:: Paraćin
 
  :: Početna
  :: Kontakt
  :: Vreme
  :: Na današnji dan
  :: Kursna lista
  :: Horoskop
 
  :: Pošaljite čestitku
  :: Online časopisi
  :: Online igrice
  :: Online psiholog
  :: Sve vrste bolesti
  :: Kalendar svetskih dana
  :: Zanimljive poruke
  :: Zanimljivi linkovi
  :: Sva srpska imena
  :: Vicevi - humor
  :: Sanovnik - snovi
  :: Grupni Popusti - Akcije
  :: Slike poznatih ličnosti
  :: Stanovnici zemlje
  :: Šta sve treba jesti
  :: Tačno atomsko vreme
  :: Poslednji zemljotresi
  :: Srbi u svetu
  :: SOS telefoni
  :: Kraj interneta

 - Aforizam Dana -

Da li ste optimista ?

  Jesam
  Nisam


Rezultati
  :: O nama
  :: Saradnici
  :: Cenovnik usluga
  :: Linkovi
  :: Internet zarada
Klikni gore. Srećno
  :: Banke
  :: Ambasade
  :: Air Serbia
  :: Pozivni brojevi SRBI.
  :: Razdaljine
  :: Gradovi Srbije
  :: Linkovi poznatih

Dodajte autentik u favorites, trebaće Vam !


 :: Apel građana :: Radio Ljubav Jagodina
 :: Humana strana :: Radio Jagodina
 :: Kulturna dešavanja :: TV Jagodina
 :: Letnja pozornica :: Radio D Plus Jagodina
 :: Foto album :: Oglasi Halo Jagodina
 :: Vesti iz grada :: Radio Gong Jagodina
 :: Mapa grada :: Radio Morava Jagodina
 :: Akva Park Jagodina :: Radio Amore Jagodina
Kafa Milos Jagodina Lux

 

Supernova Mentalna Aritmetika i Gimnastika, obrazovno-razvojni program
Za decu od 4,5-14 godina
Jagodina, Ćuprija i Paraćin


www.supernova-kids.com
0600 220 540

Program Supernova MAG kreiran je u Srbiji

Program Supernova MAG je prvi program mentalne aritmetike kreiran Srbiji, zasnovan na radu sa abakusom , tradicionalnom metodom računanja istočno azijskih zemalja.
Naš program se temelji na konceptu koji čini spoj savremenog i tradicionalnog, inovativnog i primenljivog pristupa u radu sa decom.
Osluškujući potrebe našeg društva u Srbiji i sve veće potrebe roditelja da decu odvoje od savremene tehnologije naš koncept je sveobuhvatan i kompleksan i sastoji se iz mnoštva kreativnih i razvojnih radionica, gde svaka radionica ima za cilj da deci pruži nove informacije, nove ideje i nove poglede na svet.
Iz tog razloga je naš koncept u Srbiji i nastao sa željom da deci približimo i olakšamo ne samo shvatanje matematike i brojeva, već da im pružimo mogućnost da se razvijaju u kreativnom okruženju, da shvate da su učitelji pored porodice osobe koje ih prate i vode kroz odrastanje. Deca nisu roboti i stvoreni da rade svi iste stvari, da se podjednako ističu i razvijaju u svim segmentima, oni su bića koja imaju svrhu u našem društvu a mi ćemo im pomoći da to shvate i razvijaju se u svom pravcu.
Iz tog razloga koncept ima nekoliko nivoa , a naši udžbenici su sažeti i jasni roditeljima koji posle časova imaju mali domaći zadatak. Samo zajedno kao celina i na dobroj relaciji roditelj-dete-učitelj možemo ostvariti izvanredne rezultate.
Jedna od naših prednosti je što je program Supernova mentalna aritmetika i gimnastika je zaštićeno autorsko delo, nastalo u Srbiji, sa željom da što veći broj dece pohađa program po veoma povoljnoj ceni i garantovanim kvalitetom.

Kada je najbolje raditi sa svojim detetom tj.posvetiti mu svoje vreme?

Većina roditelja se pita koji je to period najbolji za razvijanje dečijih potencijala.
Kratko – to je period svakako do 5 godine tada dete upija kao sunđer i vreme kada ono želi da sarađuje i koliko želi. Kada želi prekinuti tekuću aktivnost možete mu ponuditi neku drugu. Uvek se trudite da to budu različite aktivnoati: 1. Koja aktivira levu hemisferu mozga ( matematički i jezički zadaci, brojevi , logika, nizovi, zaključivanje) i 2 aktivnost koja aktivira desnu hemisferu mozga ( razvijanje mašte, briga o emocijama, kreativnost, ritam….)
Najveći broj sinapsi se razvija do 5. godine, vaše dete neverovatnom brzinom upija informacije, pružite mu što više informacija, igrajte se sa njima svakoga dana izdvojte 15 minuta samo za njega. Sledećeg dana dodajte još 5 minuta i stalno povećavajte svoje vreme provedeno sa vašim mališanom. Kao majka i autor programa Supernova mentalna aritmetika i gimnastika uverila sam se u dečije potencijale koji su ogromni samo treba na njima raditi. Svakako za sve one roditelje koji žele da njihova deca osete pravu atmosferu i blagodete programa mogu se od Septembra upisati na kurs.


Oslobodite potencijale vaše dece

Kada ne možete savladati aritmetičke operacije u školi, i propustite u početku osnovu koja je važna za dalje školovanje i usvajanje gradiva, javljate nam se za pomoć oko vašeg deteta. Postoje razne prepreke koje su uticale na vaše dete i zbog čega ono ide i vraća se iz škole nevoljno, bez motivacije i želje za radom. Velika šteta, pogotovo za decu koja imaju potencijala koji nije iskorišćen. Da bi dete iskoristilo svoje potencijale, utiče mnogo faktora: sredina u kojoj odrasta, društvo, škola, sopstvena interesovanja….Prići detetu na adekvatan, nenametljiv način, prepoznati slabosti i raditi na njihovom otklanjanju je naš glavni cilj. Nisu svi rođeni sa istim mogućnostima, željama i interesovanjima. Dokaz da postoje skriveni potencijali kod deteta je upravo ovaj dečak koji kreće u 4. razred a još nije savladao sabiranje i oduzimanje…Ovo je naš prvi čas rada na abakusu, koji pokazuje da postoje deca koji su vizuelni tipovi, koji mogu mnogo koristeći vizuelizaciju. Rad na Abakusu uključje čulo vida, čulo sluha i čulo dodira istovremeno i aktiviraju se obe hemisfere mozga istovremeno, na taj način dete uspeva da sa neverovatnom lakoćom usvoji pojam broja i da sabere i oduzme desetine brojeva u nizu oslanjajući se isključivo na tehniku rada sa Abakusom. Šta mislite :” Kakav se osećaj razvio kod ovog dečaka posle prvog časa?” Osećaj sigurnosti, zadovoljstva, sreće, samopouzdanja, želja za učenjem i napredovanjem. Prvi korak je uspešno postavljen, sve dalje je rad, upornost i istrajnost. Ukoliko i vaše dete ima sličan problem, ili sa druge strane , volelo bi da usavršava matematičke i logičke veštine, razvija kreativnost, lično se usavršava i razvija, na našim časovima je to moguće.

 Jotel Optičke Mreže Jagodina
jagodina smestaj apartmani jagodina cene prenocista jagodinasmestaj.rs
Aktiv Zena Jagodina
Igraonica Jagodina
Najveci EX-Yu online multiplayer community igrice zabava


 - Moto Dana -

Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'  -  office@autentik.net  -  10h - 15h
Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde
Povoljnoputovanje.com         Bgautentik.com         Nekonormalan.net         Bglinkovi.com         Raskrsnica.com         Sajtovi.org         Prezentacije.net         Webadresar.net

Gracia Medika
Selidbe Beograd
Felix Travel
Falcon Travel
Eta Turs
Detektivska Agencija
Dr Babović
Dakom Style
Nutricionista Beograd
Privatni Detektiv
Time Travel
Knjigovodstvo Bonaca
Travel4you
Kombi Prevoz Robe

Apartmani Jagodina
Jagodina Smeštaj
Jagodina Sobe
Jagodina Prenočište
Hotel Jagodina
Hotels Jagodina Acomodation
Booking Jagodina Acomodation

http://www.srednjaskola-svarhangel.edu.rs/
http://www.akademijaoxford.com/
http://www.agent-nekretnine.com/
http://www.oxford-jagodina.rs/
http://www.institutzastranejezike.edu.rs/
http://www.oxfordwebstudio.com/
https://poslovnikontakt.com/
Otkup Automobila
Budžetske uplate
Temisvar Izlet

Biznis Klub
velikoprodaja srbija
Popusti Beograd
sve akcije srbija popusti povoljne cene
Naissus Niš Poslovni Adresar