:: Jagodina
:: Ćuprija
:: Paraćin
 
  :: Početna
  :: Kontakt
  :: Vreme
  :: Na današnji dan
  :: Kursna lista
  :: Horoskop
 
  :: Knjiga gostiju
  :: Pošaljite čestitku
  :: Preporučite nas
  :: Online časopisi
  :: Online igrice
  :: Online psiholog
  :: Sve vrste bolesti
  :: Kalendar svetskih dana
  :: Zanimljive poruke
  :: Zanimljivi linkovi
  :: Sva srpska imena
  :: Vicevi - humor
  :: Sanovnik - snovi
  :: Grupni Popusti - Akcije
  :: Slike poznatih ličnosti
  :: Stanovnici zemlje
  :: Šta sve treba jesti
  :: Tačno atomsko vreme
  :: Poslednji zemljotresi
  :: Srbi u svetu
  :: SOS telefoni
  :: Kraj interneta

 - Aforizam Dana -

Da li ste čuli za Restoran ''R CLUB'' u Jagodini ?

  Jesam
  Nisam


Rezultati
  :: O nama
  :: Saradnici
  :: Cenovnik usluga
  :: Linkovi
  :: Internet zarada
Klikni gore. Srećno
  :: Banke
  :: Ambasade
  :: Air Serbia
  :: Pozivni brojevi SRBI.
  :: Razdaljine
  :: Gradovi Srbije
  :: Linkovi poznatih

Dodajte autentik u favorites, trebaće Vam !


 :: Apel građana :: Radio Ljubav Jagodina
 :: Humana strana :: Radio Jagodina
 :: Kulturna dešavanja :: TV Jagodina
 :: Letnja pozornica :: Radio D Plus Jagodina
 :: Foto album :: Oglasi Halo Jagodina
 :: Vesti iz grada :: Radio Gong Jagodina
 :: Mapa grada :: Radio Morava Jagodina
 :: Mozgopol - Kolumna :: Radio Amore Jagodina
 :: Akva Park Jagodina
Kafa Milos Jagodina Lux

APEL GRAĐANA  -  JAGODINA

pošalji te nam apel (može i slika ne veća od 100kb)

jagodina@autentik.net

Postovani,

Kako vidim da vac imate apele koji se odnose na zatvoreni bazen u nasem gradu I da ste, naravno, upoznati sa situacijom da nam deca odlaze u druga mesta kako bi trenirala plivanje, da li bismo mogli da dobijemo povratnu informaciju o tome da li je to u planu za narednu godinu. Moja deca takodje imaju zdravstvenih problema zbog kojih im je potreban pomenuti sport, ali zbog finansijskih razloga bilo bi znatno lakse kada bi imali bazen u gradu, pa sve odlazemo tu aktivnost u nadi da cete uskoro realizovati to pitanje.
Moj apel je da gradjanima date informaciju da li je u planu za 2013 izgradnja zatvorenog bazena.
Unapred hvala, Marija iz Jagodine

Jelelena iz Jagodine nam je poslala

ove slike i tekst i kaže:

Već godinama se naša deca potucaju po drugim opštinama da bi se bavili sportom koji nije samo puko zadovoljstvo već i zdravstvena potreba neke od dece. Neki su čak i prešli u klubove drugih opština i predstavljaju boje tih gradova veoma uspešno. Apelujem na gradske vlasti da pronađu sredstva i način za izgradnju novog ili bar adaptaciju postojećeg zatvorenog bazena. Jer kao što rekoh dosta dece se ovim sportom bavi iz zdravstvenih razloga. Moj sin ima skoliozu koja vidno napreduje i pored plivanja od po dva sata, pet puta nedeljno. Da je bazen u Jagodini plivao bi svakog dana i ne bi gubio po dva sata u putu do Potočca i nazad. I pored toga on je odličan učenik. A da ne pričam o finansijskim izdacima moje porodice za treninge i put do bazena koji je od jagodine udaljen dvadesetak kilometara. I neradi se tu samo o mom detetu. U Jagodini ima oko stotinu dece aktivnih plivača uzrasta od 5 do 18 godina koja treniraju u sličnim ili istim uslovima kao i on već četiri godine. Pritom grADU DONOSE MEDALJE I VELIČAJU IME OVOG GRADA NA SVIM TAKMIČENJIMA. Mislim da su zaslužili da dobiju taj bazen. Ako ne zbog medalja, ono zbog prava da normalno rastu i razvijaju se u zdrave i sposobne građane Jagodine.

               Pogledajte slike  SLIKE

Već par godina pokušavamo preko raznih inspekcijskih službi, da dođemo do rešenja našeg problema, ali uzalud. Izgleda da je ovo opština koja je uspešna samo za pojedince.

Naš problem, a I problem čitavog naselja je sledeći: Stanari u ul. Kragujevački Oktobar od brojeva 37 do 47, su u par navrata pisali I molili inspekcijske službe, da uklone odgajivačnicu pasa ispred stambene zgrade. Odgajivačnica se nalazi na Gradskom zemljištu, a ne u dvorištu vlasnika. Naime, ova zgrada sa lamelnim stanovima, vodi se kao stambena zgrada, a ne kao privatne kuće (data su stambena rešenja na uvid) I postavlja se pitanje ko je odobrio registrovanje odgajivačnice ispred stambene zgrade? Lavež izgladnelih pasa, kao I neprijatan miris je u ovim letnjim danima NEIZDRŽLJIV.

Ovo je stvarno zadnji put da rešenje našeg problema pokušavamo da nađemo ovakvim apelom. Bićemo prinuđeni da se obratimo Republičkim službama, kao I Ministarstvu za zaštitu čovekove okoline.

Unapred zahvalni građani!

Molim Vas pogledajte kako izgleda naše tvz.elitno naselje u blizini AQUA PARKA, POTOKA i ZOO vrta sa kojim se dičimo!! Samo 100 metara vazdušne linije preko Belice nalazi se ova ulica-oranica!! To je kraj Juhorske ulice koji je ostao zapostavljen i pored više desetina molbi i peticija da se nešto preduzme povodom toga! Da li treba da dolaze neke Beogradske ili Nacionalne televizijske ekipe da snimaju ovu bruku našeg grada!? Taj deo ulice nema čak ni vodu i kanalizaciju! Meštani su i pored plaćenih komunalija za svoje objekte morali da kopaju sendrupe u svojim dvorištima a vodu preko creva dovodili preko komšinijih placeva za koju im redovno stižu računi kao da su priključeni od strave Vodovoda!!! Da bi se završio taj posao od svega 190 metara sa dovođenjem vode i kanalizacije i alsfatiranjem puta ne treba mnogo sredstava ali u Direkciji i Opštini namju para kako kažu ili bolje reći "interesa" jer su tu svega 5-6 kuća koji daju malo glasova na izborima pa im i nije stalo da to završe! Na žalost to je velika istina i bruka naše zajednice za koju plaćamo sve pa čak i korišćenje puteva koje nemamo ispred svojih kapija..preko leta tu na hiljade žaba jer se bare prostiru duž čitave ulice! možda i pokrenemo novi biznis sa uzgojem žaba pa da bar vidimo neku korist od grada! Apelujemo na gradske očeve da što pre reše ovaj problem meštana koji su sve komunalije unapred platili i izgrade nastavak Juhorske ulice. Meštani slepog creva Juhorske ulce.

 

Jelena iz Jagodine - Apel :

Ja se nadam da ove apele neko od nadležnih čita i da radi nešto po tom pitanju... U Jagodinu sam se doselila pre 3 meseca, tačnije u ul.Knez Milete i od tad niti mogu da provetrim kuću niti da izađem i udahnem čist vazduh. Živimo suprug i ja, a mislim i ostali građani ovog kraja, kao zatvorenici zbog smrada koji se oseća ne samo preko noći nego i u poslepodnevnim časovima. Apelujem na nadležne da pod hitno utvrde odakle potiče taj smrad koji podstiče povraćanje. Očigledno tu ima neko koristi čim se to pitanje ne rešava. Molim vas rešite taj problem... Ovo postaje nepodnošljivo. Unapred zahvalna Jelena.

Jana iz Jagodine nam je poslala

ove slike i kaže:

Očigledno je da niko od nadležnih neće ništa da preduzme po pitanju naselja Dimitrija Tucovica tačnije barake u naselju. Tu postoji jedna česma iz koje danonoćno teče voda. Pitam se ko plaća tu vodu?! Da li mi građani moramo da ispaštamo i plaćamo za nemar naših komšija iz tih istih baraka. Mislim da bi nadležni iz inspekcije trebali nešto da preduzmu u vezi toga jer je ovaj deo takođe i leglo zaraze.

 

Verica iz sela Šuljkovac nam je poslala

ove slike i kaže:

Pod pretnjom klizišta već 2000 godine bile su ugrožene nekoliko kuća u selu Šuljkovac, nedaleko od Jagodine. Obratili smo se nadležnim komisijama koje su dolazile i konstatovale da dve kuće nisu više za uporebu jer svakog momenta mogu da se sruše. U zadnjih 6 meseci   je došlo do naglog pogoršanja. Opet smo se obratili  nadležnim komisijama ali APSLUTNO NIKO NIŠTA NE PREDUZIMA.               Pogledajte slike

SLIKE   KLIZIŠTA

Igor iz Jagodine nam je poslao ovu sliku i kaže:

Zamislite idem gradom i baš kod kamenog mosta u ulici 7.jula naletim na zgaženu zmiju. Čuo sam da su se pojavile u gradu ali nisam verovao dok nisam video svojim očima. Evo čisto kao dokaz šaljem vam ovu sliku. Jeste da je zmija mala, ali gde je i mala u je i majka verovatno negde. Apelujem pre svega nadležne u našem gradu da reše što pre ovaj problema i naravno sve naše građane da obrate pažnju i na ovu opasnost dok šetaju gradom.

Dragan iz Majura - Apel :

''Zamolio bih Vas da u gradu, kao i u selima postavite specijalne kontejnere za staklenu, kao i za plastičnu ambalažu. 80% deponija imaju ove ambalaže, zašto da zagađuju okolinu, kada mogu pametno da se recikliraju i iskoriste. Zato Vas molim za apel da ovo imate u vidu, mnogo će grad lepše disati, a i okolina. Veliki pozdrav'' 

Snežana iz Jagodine nam je poslala ovu sliku i kaže:

I ovo je Jagodina….ulica Kneza Lazara, tačnije, stambeni objekti iza zgrade “Hemel” taxi-ja. Krov izgoreo i obrušen, smetlište u dvorištu, česma iz koje danonoćno teče voda. Eto, tako blizu samog centra grada, a tako daleko od civilizacije….

Apelujem da opštinska vlast pomogne ljudima, koji ovde žive, da obnove krovnu konstrukciju, i da se malo uredi i ovo parče našeg grada.

Nebojša iz Jagodine nam je poslao ovu sliku i kaže:

Od kad je napravljena gasna auto stanica, na ovom mestu se zadržava voda celom širinom puta, tako da je nemoguće proći pesaka.
Napominjem da ovaj put koristi celo naselje Kupusara, zatim radnici firmi "Konto", "Lotos" i jedne kojoj ne znam ime...To je prečica kojom idu radnici "Yuhora" i mongi koji rade u firmama "preko pruge". Nije lepo da jedan čovek, naspe plac svoje pumpe tako da se sva voda spušti na put i učini ga ne prohodnim.

Apelujem da se ovo reši

Vlada iz Jagodine - Apel:

Apelujem na gradske vlasti i inspekciju da se zabrani klanje, šurenje, pranje creva i širenje raznih zaraza na ulici kod stočne pijace. Kao da živimo u 18 veku.

Goran iz Jagodine - Apel:

Ne znam ko je nadležan, ali pružni prelaz, kod starog Juhora, na putu od Jagodine prema selu Ribare, trebao bi već jednom da se popravi. Svakoga dana, bar ja, od dva do četiri puta pređem pomenuti pružni prelaz i verujte mi da je to, za i ovako stare automobile koje vozimo - katastrofa. Apelujem, da nadležna institucija učini nešto kako bi se pružni prelaz popravio.
Hvala!

Danijela iz Jagodine - Apel:

Apelujem nadležne da prekontrolišu Firmu koja je kupila Sky net (jedinog kablovskog operatrea u Jagodini) pošto su očito postavili Monopol u Jagodini i nametnuli cenu od 600 dinara što je preskupo. Nismo mi tražili da nam povećaju broj kanala, tako da mi koji to ne želimo ne treba da ispaštamo finansijski zbog toga. Ionako su nam plate male, pa još da plaćamo nekom Monopolisti toliku cifru, koju napominjem niko ne plaća u Srbiji. Apelujem nadležne (Opštinu) da izađu u susret većini koja nema para ni za osnovne stvari.

 

Miša iz Jagodine nam je poslao ovu sliku i kaže:

Ovo je Moravska ulica koja je udaljena 5 minuta od centra. Naš predsednik se hvali da je sve ulice asfaltirao a mi smo mu bar 5 puta nagovestili da to nije tačno. Do sada ništa nije učinjeno ali se iskreno nadam da će je uskoro asfaltirati. Ovde imamo i male dece koja moraju proći preko ovih bara...

Ana u ime svoje Bake Slavke - iz Jagodine - Apel:

Interesujeme, kako nikome ne smeta to sto je nasa najlepsa ulica u centru grada (ona izmedju stare i nove robne kuce), zaklonjena onom ogromnom trafikom, koja, cini mi se, svakog dana ima po jedan frizider vise? Ovom prilikom apelujem da se ta "stavar" ispita, jer to ruzi grad. Kako me je obavestila radnica iz pomenute trafike, oni su tu trebali da budu samo privremeno, dok se ne napravi parking i oni lokali, ali njihov gazda je odlucio da tu ostane zauvek, a da svoj lokal izdaje. Kako je to moguce? Cudi me da gospodin predsednik dozvoljava da ruzi grad. Svaki dan tu prolazim, jer zivim tu, i stavrno me izludjuje, jer je ruzno.
Sve pohvale za Vas rad i rad lokalne samouprave. PozdravPrivatna Osnovna Škola Crnjanski Jagodina
jagodina smestaj apartmani jagodina cene prenocista jagodinasmestaj.rs
Dobitan Siguran Tiket Dana Sms Srbija
SMS Postani Zavodnik Zavodnica Srbija
Igraonica Jagodina
Najveci EX-Yu online multiplayer community igrice zabava


 - Moto Dana -


Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'  - 064/13-09-129  -  office@autentik.net  -  10h - 15h

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.
Postavite pitanje astrologu - UŽIVO!


Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa.
Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite:

- Horoskop (SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345)
- Tarot (SMS sa tekstom TAROT na 4345)
- Numerologiju (SMS sa tekstom NUMER na 4345)
- Natalnu kartu (SMS sa tekstom NATAL na 4345)
- Sanovnik (SMS sa tekstom SNOVI na 4345)

Važi za sve mreže u Srbiji.

Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS: 44.64 din, Telenor: 45,6 din, VIP: 42 din

Objašnjenje kako ovaj servis funkcioniše


- Astro Dijeta (SMS sa tekstom NDIJETA datum, vreme i mesto rođenja na 1246). Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS, Telenor, VIP: 183.60 din/sms
- Siguran Tiket (Saznajte prvi za mečeve na koje se kladi čitav svet !!!) POŠALJI: AUT na 5886. Cena poruke je - 24 din.

- Zavodnik (Neka poludi za tobom... Saznaj Tajnu.) POŠALJI: AUT na 5885. Cena poruke je - 116.60 din.

Astro Dijeta Srbija

Autentik Top Lista
velikoprodaja srbija
Popusti Beograd
sve akcije srbija popusti povoljne cene