J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::
::
::

UKUPNO>  2984

DANAS>  43

JUČE>  329

 

 Koliko se dnevno bavite fizičkim aktivnostima?

  30 minuta
  1 sat
  3 sata i više
  Aktivni sam sportista
  nemam vremena za to

 

 Koliko mesečno uplatite tiketa?

  1 tiket
  5 tiketa
  20 tiketa
  više od 50 tiketa
  ne kockam se

STRELJAČKI KLUB

''JAGODINA 92''

 

 

Klub je naslednik imena ''Kablovi'' od 99 nosi ime streljački klub ''Jagodina 92''. 1957.god. je nastao klub a sledeće godine se slavi 50 godina postojanja. Klub je uvek imao dobre uspehe na takmičanjima i ima reprezentativce i u staroj Jugoslaviji: Dragiša Milosavljević, Momčilo Savić, Zagorka Jovanović, Goran Maksimović (osvajač olipsijskih medalja u jugoslaviji, potekao iz Jagodine), Marko Simić, Dragana Mijatović, Bojana Milivojević, Marija MArković, Milica Petrović, Jelena Milić i jelena Živković (koja je naša najuspešnija takmičarka u juniorskoj kategoriji u istoriji kluba - nosilac je tri državna rekorda u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, osvajač je zlatne medalje u ekipnoj konkurenciji sa evropskog prvenstva 2005 i bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji u gađanju malokalibarskom puškom disciplina 60 metaka ležeći i osvajač je bronzane medalje u ekipnoj konkurenciji sa svetskog prvenstva 2006 i četvrti je pojedinac u svetu. Među prvim trenerima je bio Žika Stepić i Miroljub Petrović koga je nasledio Vasa Spasojević a danas su treneri: Rastko Mihajlović sa mlađom kategorijom i školom streljaštva, Dušan Harter - pištoljska disciplina i Miomir Spasojević - šef stručnog štaba - viši trener streljaštva koji je proglašen za 2005 najuspešniji trener streljaštva u Srbiji. Uprava kluba broji 7 članova na čelu sa predsednikom Zoranom Cilićem diplomirani tehnolog. Direktor kluba je Bramko Perić.
Informacije radi, Đurđevdanski turnir lovaca se održava u prvoj nedelji po Đurđevdanu i škola streljaštva koja se održava svake jeseni kao i novogodišnji turnir pionira zadnje nedelje decembra i vaskršnji turnir II dana Vaskrsa.
 ††††††††

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'