J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9576

DANAS>  446

JUČE>  631

ŠAH KLUB ''KABLOVI''

JAGODINA

 †††††

Šahovski klub ,,KABLOVI’’ organizuje 'Školu šaha, koja je već počela sa radom i to svake subote od 10 do 13 časova.
Nastava (teorijska, praktična i uz pomoć kompjutera) se izvodi u prostorijama šahovskog kluba ,,Kablovi’’, Lole Ribara 12. Upis i prijavnjivanje zainteresovanih (od 5 do 15 godina) vršiće se svakog radnog dana od 18 do 21,30 časova.
Predavači su: FIDE majstor Slobodan Radosavqević i majstorski kandidat Jovica Grković, a o pravilima igre predavanja će držati FIDE sudija Boban Milojević.

Prva ekipa Kablova - Prolom banja 2007


NA PRVOM AMATERSKOM PRVENSTVU ŠK ,,KABLOVI”

POBEDNIK ZORAN IVANOVI]
 
    Jagodina - Nakon devet dana zanimljivih borbi na 64 poqa prošle nedelje završeno je Prvo amatersko otvoreno prvenstvo šah kluba ,,Kablovi''. Pobednik je majstorski kandidat Zoran Ivanović, član Kablova zahvaljujući boljem srednjem buholcu od Vladana Blagojevića i Milana Lazića.
    Na turniru je učestvovalo 18 igrača (7 mk, 6 prvokategornika, 3 drugokategornika i 2 trećekategornika) iz 7 klubova, a nakon 9.kola po švajcarskom sistemu veliko zadovoljstvo za slavlje imaju i novi majstorski kandidat Milan Nikolić (Kablovi) i Dragan Stojković (Glavinci), novi drugokategornik.
    TABELA: Z.Ivanović, V.Blagojević (Miloševac - Miloševo) i M.Lazić (Policajac - Beograd) po 6,5 poena; M.Nikolić (Kablovi) i D.Milosavljević (Jagodina) po 6 poena; Ž.Živković (Paraćin), Q.Radojlović i B.Ibraimović obojica iz Kablova sa po 5 poena: J.Grković (Kablovi), D.Stojković (Glavinci), A.Milošević (Kablovi) i B.Milojević (Glavinci) sa po 4,5 poena; S.Pavlović (Morava - Supska) sa 4 poena; D.Milojević (Kablovi) sa 3,5 poena; T.Glišić (Poštar - Jagodina) i M.Đorđević (Kablovi) po 3 poena, L.Savov (Poštar) sa 2 poena i D.Milutinović (Kablovi) sa 1 poenom.
    Organizator je nagradio pobednika peharom, a prvih sedmorica su nagrađena i prigodnim novčanim nagradama koje im je uručio član IO ŠK ,,Kablovi’’ Staniša Kostić.
    Sudije turnira fide majstori Đorđe Popović i Slobodan Radosavljević su bez ikakvih problema priveli turnir kraju.
 
B.M.
Slika: Pobednik Zoran Ivanović

 

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'