J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  6344

DANAS>  90

JUČE>  454

RUKOMETNI KLUB 'JAGODINA'

 

Jagodina 08.08.2014 god.
Seniorska ekipa počeće sa trenizima u Ponedeljak 11.Avgusta u hali sportova JASS-a pod rukovdstvom trenera mlađih sѕelekcija Ljilane Matić-Nikolić. Nakraju takmičarske 2013/14 ekipu su napusѕtili Šukić,Andrejić iz Kruševca i Dilić iz Lapova.Sa aktivnim igranjem prestao je i dugogodišnji veoma uspešni igrač Radovan Milovanović.Upravni Odbor kluba je na predlog VD.Predsenika Nenadića u rad sa seniorskom ekipom ukčučio i šestoricu dečaka rođenih 1996/97 god. iz redova mlađih selekcija.Utoku su razgovori sa jednim brojem igrača koji igraju u drugim klubovima a bili su članovi kluba u ranije perijodu. Prve kontrolne utakmice po rečima trenera treba očekivati krajem meseca Avgusta,a početak prvenstva u Super B libi 20.Septembra..2014 god.Prvu utakmicu ekipa igra u Požegi kog Rukometnog kluba “Sloga.”

Radi zadovoljavanja opšteg interesa u oblasti sporta na popdručju Lokalne Samouprave koji se finasira iz sredstava budžeta Lokalne Samouprave a na osnovu ostvarenog 2.mesta u takmičarskoj 2013/14 god.u Prvoj Rukometnoj Ligi Srbije i plasmana od 3-8 mesta u Mini Prvoj Ligi,seniorska ekipa R.K.“Jagodine “u takmičarskoj 2014/15 godini takmičiće se u Prvom stepenu takmičenja RS Srbije “Super B Rukometnoj Ligi Srbije. Nova Super B liga formirana je od 6 klubova Mini prve lige i to: Sloga,Crvenka,Dinamo,Mokra Gora,Metalac i Jagodina,4. najslabije plasirane skipe Super lige i to :Napredak,Morava,PKB,i Vrbas „Carnex “ kao i 2. ekipe iz kvalifikacija za popuni Super Blige i to Zlatar i Crvena Zvezda.

EKIPE UČESNICE U 21014/2015 GOD.

1. Sloga - Požega
2. Crvenka - Crvenka
3. Dinamo - Pančevo
4. Mokra Gora - Zubin Potok
5. Jagodina - Jagodina
6. Metalac - Valjevo
1. Vrbas “ Carnedž “- Vrbas
2. Napredak - Kruševac
3. Morava - Belika Plan
4. PKB - Padinska Skela
5. Crvena Zvezda - Mokrin
6. Zlatar - Nova Varoš




Јагодинци славили на ''Бањици''

У првом мечу 7.кола Друге рукометне лиге ''Центар'' за мушкарце, РК Обилић – РК Јагодина 23:29 (9:14)

ИЗВЕШТАЈ СА УТАКМИЦЕ

ОБИЛИЋ – ЈАГОДИНА 23:29 (9:14)

Хала: СЦ Вождовац на Бањици

Судије: Језершек,Колавчић (Београд)

Седмерци: Обилић 4(2), Јагодина 6(4)

Дисквалификација: Ђорђевић М.(Обилић) у 47 мин.

ОБИЛИЋ: Радовић,Павловић 1, Софијанић 4(1), Марић 3, Мијић 4, Станковић, Мирковић, Милаковић 2, Ђукановић 2, Ћакић, Родић 4, Стојић, Вујачић 1,Драгањац 2(1)

ЈАГОДИНА: Драшковић, Стојановић 6, Вуковић, Матић 3, С.Милановић 2(1), Јелић, Милосављевић 1, Ђорђевић, Радојевић 1, Поповић, Гошић, Б.Милановић 3, Миловановић 13(3), Станојевић

26.10.2007. године

Kratak video snimak <<<

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'