J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17385

DANAS>  114

JUČE>  357

KOŠARKAŠKI KLUB

'TOP BASKET' JAGODINA

 

Istorijat kluba

Košarkaški klub "Top basket" osnovan je avgusta 2002. godine.Do sada je kroz klub prošlo i naučilo prve košarkaške korake više od 400 dečaka i devojčica različitog uzrasta. Danas u svom sastavu klub ima juniore, kadete, pionire, mlađe pionire i školu košarke koju pohađaju dečaci i devojčice od 6 do 12 godina. Ekipe "Top basketa" se takmiče sa svojim vršnjacima iz Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Svilajnca, Despotovca, Kruševca, Varvarina, Trstenika, Kragujevca, Rače Kragujevačke, Smedereva, Smederevske Palanke, Požarevca...
Klub ima dobru saradnju sa KK"Partizan" iz Beograda i KK"Hemofarm" iz Vršca i na treninge njihovih mlađih selekcija često vodi svoje najbolje igrače. Imamo izvrsnu saradnju i sa košarkaškim kampom "Maxima", Miroslava Pecarskog, na Zlatiboru.
Naši najbolji igrači i igračice redovno učestvuju na regionalnim i saveznim treninzima koje organizuje KSS.
Treninge i utakmice u klubu vode školovani i izvrsno obučeni treneri Goran Milenković i Marko Vučković, obojica sa zvanjem višeg košarkaškog trenera.

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'