J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  18007

DANAS>  48

JUČE>  367

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Vrščani poraženi u Jagodini, Tamiš slavio u Subotici

JAGODINA, SUBOTICA - Ni na drugom gostovanju zaredom košarkaši Vršca Swisslion nisu uspeli da naprave brejk. Večeras je od njih bolji bio tim Jagodine, koji je trijumfovao rezultatom 90:84 (25:22, 19:14, 25:14, 21:34).

 

vest slika pomoravljeTrener Oliver Popović na ovom meču nije mogao da računa na povređenog Stefana Balmazovića, što se, statistički gledano, nije osetilo kada su u pitanju skokovi, jer su Vrščani nadskakali protivnika (34/27).

Rezultatski su se dobro držali u prvih 11 minuta, a onda je Jagodina napravila seriju 10:0, odlepila se i sigurnije ušla u nastavak meča.

Već u 22. minutu domaćin je imao +15, a devet minuta kasnije i najviših + 21 (71:50). Međutim, Vrščani su tada shvatili ozbiljnost situacije i agresivnom igrom u poslednjem minutu susreta prišli na samo dva poena (83:81), ali se dalje od toga nije moglo.

Najbolji pojedinac u našem timu bio je Dejan Davidovac (indeks 22), koji je postigao 13 poena uz 6 skokova, dok je najefikasniji ponovo bio Miloš Dimić sa 20 poena.

Dragan Apić je dodao 14 poena (6 skokova), Nikola Tomašević 11 (5 skokova), a Siniša Cvetanović 10 (6 skokova).

U druge dve utakmice odigrane večeras, u vojvođanskom derbiju, Tamiš je u Subotici pobedio Spartak 78:67, dok je Sloga u Kraljevu savladala OKK Beograd 88:82.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'