J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  16952

DANAS>  38

JUČE>  462

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Milojević: Poštujemo Jagodinu, ali verujemo i u sebe

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da poštuje Jagodinu, ali da će njegovi fudbaleri pokušati da pobede rivala u narednom prvenstvenom kolu.

 

vest slika pomoravlje"Poštujemo protivnika, ali ništa manje ili više nego sve ostale protivnike. Verujem u svoje momke, imamo dobar igrački kadar i želimo da odigramo što bolje. Igraćemo protiv ozbiljnog protivnika koji je u poslednje vreme u samom vrhu srpskog fudbala, što pokazuju rezultati. To je ekipa koja je dugo na okupu", rekao je trener ekipe sa Banovog brda.

Milojević na predstojećem susretu neće moći da računa na kapitena Igora Matića, koji je suspendovan zbog žutih kartona. Čukarički je na današnjem žrebu za rivala u četvrtfinalu Kupa Srbije za rivala dobio ekipu Vojvodine.

"Dobili smo ozbiljnog protivnika, izlišno je pričati o Vojvodini. Izvrsno igraju ove godine, ali mi imamo svoje ambicije i mislim da će to biti jako dobra i zanimljiva utakmica", rekao je Milojević.

Čukarički će u nedelju od 13 sati dočekati Jagodinu u 13. kolu Jelen Superlige.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'