J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  16999

DANAS>  85

JUČE>  462

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Milanović Iskoristili smo nesmotrenost Jagodine

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je nakon pobede nad Jagodinom (2:0) da je njegova ekipa iskoristila nesmotrenost i opuštenost protivnika na početku utakmice.

 

vest slika pomoravljeGolove za Rad postigli su Raspopović u 2. i Perović u 72. minutu, dok je domaćin poslednjih pola sata igrao bez isklučenog Arsenijevića.


"Posle smo izdražali pritisak koji je bio najveći sredinom prvog poluvremena kada je Jagodina imala nekoliko dobrih akcija. Izblokirali smo tri - četiri udarca i izdržali taj pritisak", rekao je Milanović na konferenciji za medije.


On je istakao da je Rad do sada na gostovanjima uglavnom igrao lepršavo sa više ofanzivnih igrača.


"Danas smo se odlučili da zatvorimo sredinu i uspeli smo da osujetimo odlične igrače Jagodine. Nekad je bolje ovako igrati, sa manje lepote i pobediti na strani. Čestitam našim fudbalerima na dobroj igri i pobedi, a kolegi Kruniću na korektnoj igri i poštenom odnosu", dodao je Milanović.


Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je Rad zasluženo došao do pobede.
"Rano smo primili gol. Pokušali smo da izjednačcimo, imali nekoliko prilika i kada smo ostali sa desetoricom, ali nismo uspeli. Igrači su dali sve od sebe. Ne mogu da im zamerim na trcačanju i zalaganju. Igrali smo kod kuće, nismo uspeli da damo gol, a primili smo dva i zasluženo izgubili", rekao je Krunić.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'