J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17140

DANAS>  226

JUČE>  462

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Krunić: Neophodna nam je pobeda protiv Borca

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeTrener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da njegov tim ima imperativ pobede protiv čačanskog Borca u osmom kolu Superlige kako bi prekinuo seriju loših rezultata.
"Nismo zadovoljni bodovnim saldom i igrama koje smo imali, pa želimo da se protiv Borca iskupimo za slabije rezultate. Znamo da Čačani imaju dobru ekipu, što su dokazali u dva meča protiv Crvene zvezde. Borac igra lep fudbal i dobro je startovao u prvenstvu. Nalazimo se u nezavidnom položaju i bodovi su nam neophodni", rekao je Krunić.

On je dodao da Jagodinci imaju dosta problema oko povreda, kao i da će sutrašnji meč sigurno propustiti desni bek Dajan Šimac.
"Neću moći da računam na Šimca, ali imamo još problema. U poslednje vreme nismo imali sreće pošto su nam se povredili Đurić, Jovančić, Cvetković i Mitošević, a protiv Novog Pazara i Martinović. Nadam se da će biti spremni za meč protiv Borca", naveo je Krunić.

Prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović istakao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv Borca.
"Borac je veoma dobar tim. Mi imamo niz loših rezultata i sa ovom pobedom bi se podigli na tabeli, ali i samopouzdanje. Imamo jasan cilj, a to je pobeda", rekao je Filipović.

Utakmica osmog kola Superlige između Jagodine i Borca igra se sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'