J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9474

DANAS>  344

JUČE>  631

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Krunić: Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeTrener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je zadovoljan igrom svojih igrača protiv Napretka u Superligi, ali ne i rezultatom 1:1.
"Ovo je prva utakmica posle mog povratka, naravno da nisam zadovoljan rezultatom, ali sam zadovoljan odnosom moje ekipe prema utakmici. Dali su sve od sebe, videlo se da su se borili do zadnjeg minuta", rekao je Krunić.

Jagodina i Napredak iz Kruševca odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici šestog kola Superlige.
"Bila je teška utamica. Napredak je ekipa koja mnogo trči, koja igra čvrsto. Žao mi je što smo igrali nerešeno, ali mislim da je to realan ishod utakmice", dodao je Krunić.

On je ocenio da su njegovi igrači imali priliku da privedu meč kraju u svoju korist, ali da im je nedostajalo sreće.
"Napredak je bolje otvorio utakmicu, mi smo posle dali gol, imali smo svoje šanse i mogli smo da uvećamo prednost kod šanse Lepovića, međutim, to nam nije pošlo za rukom, nedostajalo nam je sreće, kao i malo bolji ulazak u završnicu", rekao je Krunić.

Trener Napretka Saša Štrbac ocenio je da je njegova ekipa bila bolji rival, iako su skoro 70 minuta igrali sa igračem manje.
"Osećanja su pomešana, jer s jedne strane postoji tuga za neosvojena tri boda. Mislim da je Napredak igrao fantastično, da je stvorio više šansi nego neke ekipe u celoj polusezoni, ali da bi pobedio treba dati gol. Mi smo, nažalost, dali samo jedan. S druge strane sam zadovoljan zato što smo igrali 60, 70 minuta sa igračem manje i remizirali sa ekipom koja u svakom trenutku zna šta hoće", rekao je Štrbac.

Jagodina posle šest odigranih utakmica ima pet bodova i zauzima 12. mesto, dok je Napredak 15. sa tri.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'