J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15946

DANAS>  112

JUČE>  197

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Vojvodina slavila u Jagodini

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeJagodina – Vojvodina 2:3 (1:2)

JAGODINA: Stadion: Gradski
Sudija: Mažić (Vrbas)
Strelci: N. Arsenijević u 28. i Lepović u 73. minutu za Jagodinu, Veslinović u 4. i 55. i Pekarić u 20. minutu za Vojvodinu.
Žuti kartoni: Milinković, Mitošević (Jagodina). Crveni karton: Milinković (Jagodina)

JAGODINA: Đuričić, Milinković, Šimac, Mihajlović, Filipović, Mitošević, Cvetković (Martinović), F. Arsenijević, Đurić (Jovančić), Lepović, (Šušnjar) N. Arsenijević.

VOJVODINA: Milinković Savić , Puškarić, Pekarić, Pankov, Nastić, Poletanović, Tumbasević, Alivodić, Ivanić (Makarić) Gaćinović (Novaković), Veselinović (Stojanović).

I sa drugog ovosezonskog gostovanja fudbaleri Vojvodine su se vratili kući pevajući, jer savladan je neugodan rival koji je poslednjih godina znao da pokvari planove Novosađana.

Odlično su počeli crveno-beli i kao posledica toga već u 20. minutu su vodili sa 2:0. Ipak, i u tim trenucima bilo je jasno da je domaćin kvalitetan rival i da Voši neće biti lako da odnese ceo plen.

Još svi gledaoci nisu zauzeli svoja mesta, kada je Vojvodina povela. Gaćinović je sa leve strane ubacio loptu u prazan prostor, Lazar Veslinović je bio brži od Mihajlovića i sproveo loptu u bliži, levi donji ugao za 0:1. Jagodina je mogla do izjednačenja u 10. minut kada je Filip Arsenijević centrirao sa desne starne a Šimac tukao glavom ali je lopta proletela tik iznad prečke. Na drugoj strani Ivanić je bio u prilici da duplira prednist, šutirao je sa ivice šensnetarca ali Đuričić je sjajno odbranio. U 20. minutu nagrađena je ofanzivna igra Vojvodine kada je korner izveo kapiten Novosađana Poletanović, a Pekarić je posle skoka ispred gola Jagodina glavom prosledio u bliži ugao za kapitalnu prednost svog tima. Ipak, Jagodina se nije predavala i do poluvremena je smanjila na 2:1. Igrao se 28. minut kada je Đurić prošao po desnoj strani, izborio se za poziciju za šut, međutim lopta se odbila od igrača Vojvodini i došla do Nemanje Arsenijevića. Igrači Vojvodine su zastali smatrajući da se Arsenijević nalazi u ofsajdu , ali napadač Jagodine je nastavio akciju, šutirao je sa desetak metara i pogodio za 1:2.

Na početku drugog poluvremena dobru šansu za jagodinu propustio je strelac prvog pogotka Arsenijević, ali je Vanja Milinković – Savić sjajno intervenisao. Ubrzo je stigla nagrada, posle desetak minuta igre u drugom delu Vojvodina je opet došla do dva gola prednosti. Veselinovića je u svom šesnastercu srušio bivši iograč Vojvodine Vuk Mitošević, a sudija Mažić je pokazao je na belu čaku. Siguran relaizator najstrože kazne bio je upavo Veslinović za vođstvo Vojvodine od 3:1.

Ćurani su se golom Lepovića u 70. minutu ponovo vratili u igru, ali do kraja utakmice Novosađani su uspeli da sačuvaju minimalnu prednost i derbi 4. kola Jelen super lige reše u svoju korist.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'