J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9591

DANAS>  13

JUČE>  448

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Još jedna opomena za "Ćurane"

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeSuperligaš iz grada na Belici nastavio je seriju loših rezultata na startu nove sezone pošto je nakon eliminacije iz Evrope i neočekivanog remija u prvom kolu JSL poražen u kontrolnom susretu sa prvoligašem iz Mrštana.

Moravac Orion savladao je kombinovani sastav ekipe Jagodine na stadionu podno Đurđevog brda rezultatom 1:0 (0:0) pred oko 200 stotine gledalaca.

Jagodina - Đuričić, Mirkailo, Aleksić, Gašić, Ilić, Cvetković, Adu, Martinović, Lepović, Jovančić, Savković.
Igrali su još: Đorđević, Ivanović, Marinković i Petrović.

Za novopečenog prvoligaša ovo je bila sjajna provera pred početak sezone dok fudbaleri Jagodine moraju da konsoliduju redove kako bi u nastavku sezone počeli da beleže rezultate u skladu sa kvalitetom tima.

Fudbaleri Jagodine od početka nove sezone ne znaju za trijumf pošto su na tri odigrane utakmice dva puta igrali nerešeno a jednom su poraženi na domaćem terenu u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za LE.

U prvom kolu domaćeg šampionata Jagodina je odigrala 1:1 sa povratnikom u Superligu, lučanskom Mladošću, dok u drugom kolu "Ćurane" očekuje teško gostovanje aktuelnom šampionu na "Marakani".

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'