J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9646

DANAS>  68

JUČE>  448

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Mladost iznenadila Jagodinu, Krznarić blistao pod Đurđevim brdom

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeJAGODINA - MLADOST 1:1 (1:0)

JAGODINA - Gradski stadion
Sudija: Vlado Glođović (Vrbas) 7
Pomoćnici: J. Milin i M. Mihajlović
Žuti kartoni: Mihajlović (Jagodina), Stojanović (Mladost)
Strelci: 1:0 Šušnjar u 11, 1:1 Adamović (iz jedanaesterca) u 76. minutu

JAGODINA: Perić 6,5, Šimac 6,5, Đurić 7 (od 82. Savković -), Milinković 7,5, Mihajlović 6,5, Mijatović 6,5, Milošević 7, Šušnjar 7,5 (od 78. Jovanović -), Cvetković 7,5, Jakimovski 7 (od 72. Lepović -), Arsenijević 7,5.

MLADOST: Krznarić 8, Golemić 7, Zonjić 7,5, Milunović 6,5, Adamović 7, Stojanović 6,5Gavrić 6, Jovanović - (od 16. Tešić 6), Milosavljević 7, Crnomarković 6,5, Živadinović 6 (od 46. Frajdej 6).

Igrač utakmice: Nemanja Krznarić (Mladost)

Favorizovana Jagodina bila je na velikim iskušenjima u utakmici sa novajlijom u ligi, željnim dobre igre i dobrog rezultat već na startu šampionata. Utakmica je počela onako kako se i očekivalo, a Jagodinci su posle početnog ispitivanja snaga vrlo brzo došli u prednost, već u 11. minutu.

Cvetković je poslao skoro sa centra igrališta loptu u šesnaesterac Lučanac, a na nju je najbolje startovao Šušnjar i sproveo je u mrežu pored nemoćnog golmana Krznarića.

Izgledalo je tada da je Šušnjar raskrstio sa malerima koji su ga pratili i da je podseio nišanske sprave, ali ubrzo se pokazalo da to baš i nije tako. Dva puta ga je Milinković sjajno uposlio, ali napadač Jagodine nije uspeo da postigne i drugi gol za svoj tim.

U drugom poluvremenu gosti su se otvorili, kao da su im domaći fudbaleri prepustili sredinu terena, što im se i osvetilo.

U 76. minutu Mihajlović je nespretno reagovao u svom šesnaestercu, oborio je Milosavljevića, za sudiju Glođovića nije bilo dileme - penal. Siguran sa bele tačke bio je Adamović.

Posle primljenog gola krenuli su Jagodinci u napad, pokušali da stignu do drugog gola i pobede, ali što svojom nepreciznošću, što odbranama golmana Krznarića, do kraja nije bilo promene pa je jedan bod zasluženo otputovao u Lučane.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'