J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9374

DANAS>  244

JUČE>  631

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Dodić: "Cilj nam je korak više u odnosu na minulu sezonu"

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeTrener FK Jagodina Mladen Dodić rekao je da od svojih igrača očekuje efikasnu igru i osvajanje "izuzetno važna tri boda" u prvoj utakmici Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana i da je cilj kluba da bude bolji nego prošle sezone.

Mladen Dodić je na konferenciji za novnare rekao da njegova ekipa u svaku utakmicu mora da uđe sa ciljem da pobedi, što važi i za prve utakmice, koje, kako je ocenio, umeju da budu i najteže.
"Očekujem da sa dodatnom energijom pobedimo Lučance, disciplinovane i čvrste u defanzivi i da uđemo u prvenstvo mnogo bolje nego prethodne sezone", rekao je Dodić.

Takmičnje u Superligi Srbije počinje za vikend, a Jagodina će u subotu od 20 časova na svom terenu igrati protiv novajlije u ligi, Mladosti iz Lučana.

Dodić je rekao da očekuje da njegova ekipa "u najmanju ruku prvenstvo završi na istoj poziciji kao prošle godine". Jagodina je prošlu sezonu takmičenje završila na trećem mestu.
"Jagodina je poslednjih osam godina svake godine za nekoliko stepenika podizala svoje kriterijume i svoje ciljeve. Zato ulazimo u novo prvenstvo sa starim ambicijama jer je i ove godine cilj da za jedan korak podignemo kriterijume i postignemo bolje rezultate", kazao je Dodić.

Igrači koji su u klub pristigli posle utakmica sa Klužom, u kvalifikacijama za Ligu Evropa, propustili su pripreme u Sloveniji, a Dodić smatra da je stara postavka igrača u maloj prednosti.
"Moraćemo da imamo strpljenja sa novim igračima zbog kasnijeg dolaska u klub. Očekujem da svojim kvalitetom pojačaju konkurenciju i na taj način podignu kvalitet ekipe", rekao je on.

Među novajlijama u klubu je i Fredi Adu, koji je na konferenciji za novinare izjavio da se raduje utakmici sa ekipom Mladosti.
"Radujem se predstojećoj utakmici, imamo jako dobar tim i nema razloga za brigu. Ja sam spreman, a od trenera zavisi koliko ću igrati u ovoj prvoj i narednim utakmicama", rekao je Adu.

Prema rečima trenera Dodića, Adu će sigurno biti u igri, sertifikat za Vladimira Jovančića je stigao, dok je Ivan Aleksić trenutno u toj proceduri i ekipi će se pridružiti od sledećeg kola.
"Slavković i Šimac su lakše povređeni i osim njih svi ostali su u konkurenciji", rekao je Dodić.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'