J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9507

DANAS>  377

JUČE>  631

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Jagodina se pojačava iz Borče! *Stigao štoper, traži se levi bek i napadač!

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeFudbalski klub Jagodina realizovao je u četvrtak još jedan transfer koji podrazumeva dovođenje novog igrača u tim Mladena Dodića.

Nakon što su početkom nedelje promovisani Fredi Adu i Mile Savković u četvrtak je usledila nova promocija na stadionu podno Đurđevog brda.

Peto pojačanje FK Jagodina u tekućem prelaznom roku je mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Cvetković (19) koji je u prethodnoj sezoni branio boje BSK-a iz Borče. Cvetković igra na poziciji štopera i nema sumnje da će na tom mestu značajno pojačati konkurenciju u timu Mladena Dodića.
"Rođen sam 1995. godine u Prokuplju, došao sam u BSK Borču 2011. godine i tamo sam proveo 3 sezone. Srećan sam što dolazim u ovako veliki klub, ovo je jedan od jačih klubova u Srbiji koji poslednjih godina stalno igra evropske utakmice. Dosta igrača odavde je afirmisano što kroz reprezentaciju što kroz evropske utakmice, tako da je i jedan od mojih ciljeva da se afirmišem u Jelen Superligi" rekao je Cvetković.

Talentovani štoper potpisao je trogodišnji ugovor sa Jagodinom a u tom klubu su danas najavili da će tendencija dovođenja novih igrača biti nastavljena u narednim danima jer se još uvek traga za kvalitetnim levom bekom i napadačem.

Podsećamo da su pre Aleksandra Cvetkovića redove superligaša iz Jagodine pojačali Danijel Gašić (Sloga Kraljevo), Vladimir Jovančić (Tjanđin Teda), Fredi Adu (Baija), Mile Savković (BSK Borča).

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'