J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15861

DANAS>  27

JUČE>  197

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Dodić: Ponosan sam na igrače, bili smo tako blizu...

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeTrener Jagodine, Mladen Dodić, rekao je da je njegov tim bio blizu prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da eliminacija i poraz od Kluža kod kuće neće poremetiti ekipu u nastavku sezone.
- Ponosan sam na svoje igrače i rekao sam im u svlačionici da dignu glavu gore. Dali su sve od sebe... Bilo je mnogo prednosti na njihovoj strani, ali bili smo tako blizu... Ne odustajemo, okrećemo se prvenstvu, prelaznom roku i sačekaćemo neku drugu priliku sa mnogo više iskustva. Ovu smo propustili, a bili smo tako blizu - rekao je Dodić novinarima posle meča, prenosi Beta.

Kluž je u četvrtak kasno uveče pobedio Jagodinu sa 1:0 golom u 81. minutu. U prvom meču u Rumuniji bilo je 0:0.
- Radi se o jednoj izuzetno iskusnoj ekipi sa 11 internacionalaca. Kada protiv takvog protivnika izgubite, a morate da žalite za pobedom, onda to govori u prilog činjenici da smo dali sve od sebe. Čestitam igračima na borbenosti i zalaganju, na kvalitetnoj partiji jer je to bila bespoštedna borba svih 90 minuta.

Jagodina nije postigla gol u oba meča.
- Imali smo mi svoje šanse, možda i najbolju u poslednjim minutima prvog poluvremena. Nismo, međutim, postigli gol u dva meča i zato smo ispali. Klužu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja - dodao je Dodić.

Trener Kluža, Vasilij Mirjuta, ocenio je da je Jagodina imala više prilika za pobedu.
- Znao sam da će ovo biti veoma težak i neizvestan meč, to sam video i kada smo igrali prvu utakmicu protiv ovog dobrog, uigranog i agresivnog tima. U drugom poluvremenu Jagodina je možda imala i više šansi za pobedu i za drugačiji rezultat, ali sreća je bila na našoj strani. Svakako nam neće biti lako u narednoj rundi - ocenio je Mirjuta.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'