J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17794

DANAS>  202

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

LE (kvalifikacije): Čast srpskog fudbala brani se u Jagodini!

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeSAMO Jagodina ima realne šanse da brani čast Srbije u Ligi Evrope i u trećem kolu kvalifikacija, jer 0:0 iz Kluža koliko god daje nadu poziva na oprez. Pre svega zbog snage Rumuna, dok su Čukarički i Vojvodina pregaženi i poniženi u prvim mečevima i sa Gredigom i Trenčinom igraju za obraz, čast i poneki bod koji će poboljšati slab koeficijent. Njihov kambek posle 0:4 bio bi pravi podvig.

Jagodinci su u Rumuniji pokazali da višegodišnji kontinuitet u radu i plansko stvaranje tima od iskusnijih i mlađih igrača donosi rezultate. Šteta je što nisu zatresli mrežu jer bi prolaz bio izvesniji.
- Silno smo motivisani, svesni da možemo da eliminišemo rumunski tim, koji je iskusniji od nas. Optimizam nam je uvećala dobra igra u prvom meču i jedino što me plaši je da ne sagorimo u prevelikoj želji - oprezan je Dodić. - Ne smemo da grešimo, jer Kluž poseduje igrače zavidnog individualnog kvaliteta koji mogu da sami reše meč. Motivisani smo, željni uspeha, imaćemo vetar u leđa sa tribina i na nama je da odigramo agresivno, pametno i dođemo do pobede. Sve je u našim rukama.

Vojvodina će pokušati nemoguće na "Karađorđu".
- U prvom meču smo bili umorni, samim tim i sporiji od rivala. Danas je drugačija priča, naša obaveza je da fajterskom igrom pokušamo sve kako bismo nadoknadili ovaj ogromni minus - najavio je meč trener "lala" Zoran Marić.

Čukarički je sa Pohorja stigao u Salcburg, Filip Stojković se vraća u tim, a pocrvenelog Lukasa menjaće Boljević.


***JAGODINA - KLUŽ***

Stadion: Jagodine
Sudija: B. Dankert (Nem.)
Početak: 20.30 RTS

JAGODINA: Đuričić - Milinković, Šimac, Ilić, Filipović - Mitošević, Cvetković - Đurić, Arsenijević, Jakimovski - Šušnjar.

KLUŽ: Felgeiraš - Sušić, Larie, T. Lopez, Rada - Monroj, Muniru - Deak, Kostea, Negrut - Ogbu.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'