J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15830

DANAS>  193

JUČE>  254

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Nekada najveći fudbalski talenat na svetu i zvezda igrica stiže u Jagodinu?

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeAko ste strastveni ljubitelj igrica sa fudbalskom tematikom poput PES-a, FIFE ili Menadžera, onda se sigurno sećate Fredija Adua koji je pre otprilike 7-8 godina bio zvezda u njima i igrač koga su uvek svi želeli da imaju u timu. Ipak, talenat i budućnost kakvu su mu predviđali, a bila je bajkovita, nije ostvario, a sada se nalazi na korak od prelaska u Jagodinu.

Amerikanac je u svojoj generaciji važio za najtalentovanijeg mladog fudbalera na svetu koji je viđen kao novi Kristijano Ronaldo, ali jedno je talenat, a sasvim nešto drugo njegovo pretakanje u suvi kvalitet, što se pokazalo i na njegovom primeru, jer nije se dogodilo ništa od onoga što su mu predviđali fudbalski stručnjaci.

Sada već 25-godišnji Adu je promenio dosta klubova u profesionalnoj karijeri, a na putu je da pronađe novi i to u Srbiji, a reč je o našem superligašu Jagodini, koja ga je kontaktirala i nalazi se u pregovorima sa njim, što je potvrdio i predsednik “ćurana” Goran Milanović.
- Znamo da trenutno trenira sa AZ Alkmarom i da je neki kiparski klub takođe zainteresovan za njega. Mi ćemo tokom narednih dana razgovarati sa njim i nadamo se da ćemo uspeti da dogovorimo sve detalje. Svesni smo da nemamo novca kao Kiprani, ali imamo i mi svoje adute – rekao je Milanović.

Podsetimo da je Adu sa samo 17 godine postao reprezentativac SAD, a prvi evropski klub mu je bila Benfika iz koje je uglavnom odlazio na pozajmice u Monako, Belenenseš, Aris i Rize. Zatim je usledio povratak u Ameriku, a poslednji angažman je imao u brazilskoj Baiji.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'