J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15919

DANAS>  85

JUČE>  197

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Ponude remete mir u Jagodini: Katanija gleda Jakimovskog

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeJAGODINA se priprema za revanš meč sa rumunskim Klužom u četvrtak, ali mir remete brojne ponude iz inostranstva koje stižu za njihove igrače posle prvog meča u Rumuniji. Đurića traže Rusi, Filipovića Frajburg i Fulam, a jednog od najboljih igrača tima u Rumuniji Nikolu Jakimovskog italijanska Katanija.

Skauti kluba sa Sicilije videli su makedonskog vezistu na pripremnim mečevima u Sloveniji, proverili su ga u Rumuniji i pre odluke doći će da ga vide i u Jagodini.
- Načuo sam da me prate, ali u ovom času najbitnije mi je da se pripremimo za revanš sa Klužom. Imamo lepu šansu da preskočimo ovu prepreku i plasiramo se u treće kolo, a o ponudama ću razmišljati kasnije - tvrdi Jakimovski.

Najbolju priliku za "ćurane" je baš on propustio početkom drugog poluvremena.
- Pogodio sam igrača na gol-liniji i šteta je što nismo postigli taj gol jer bismo u tom slučaju imali daleko veće šanse za prolaz. Ovako, šanse su 50:50, Kluž ima iskusnu ekipu, fudbalere koji su igrali u Ligi šampiona i koji znaju da iskoriste svaku našu grešku. Moramo da budemo pametni kao u prvom susretu, ali da iskoristimo prednost domaćeg terena i postignemo veliki uspeh. Imamo iskusan i uigran tim sposoban da se i u ovih drugih 90 minuta ravnopravno nosi sa Klužom. Optimist sam, samo što navijači moraju biti svesni sa kim igramo i da zato očekuju borbenu, taktičku utakmicu. Samo je rezultat važan - uverava levonogi krilni igrač Jagodine.

Lako može da se dogodi da meč sa Rumunima bude i poslednji koji Jakimovski bude odigrao za Jagodinu.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'