J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15934

DANAS>  100

JUČE>  197

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Jagodinci pre Kluža igraju sa Slogom

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeSamo dva dana posle zadovoljavajućeg rezultata u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv rumunskog Kluža (0:0), fudbaleri Jagodine se pripremaju za nove izazove.
- Nastavljamo sa treninzima u Jagodini, i u sklopu tih priprema već ranije smo dogovorili prijateljsku utakmicu protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi. Tu utakmicu će igrati igrači koji nisu igrali u Rumuniji, pre svega da bi i oni imali kontinuitet utakmica, s obzirom da smo na pripremama u Sloveniji imali podjednaku minutažu. Ova utakmica je u sklopu i priprema za Kluž i priprema za prvenstvo. Naravno da je Kluž u prvom planu i taj revanš u četvrtak. Analiziraćemo tu prvu utakmicu i sigurno da ćemo ih još bolje upoznati kao što su i oni nas upoznali i sa puno respekta su pričali o nama posle utakmice. Mislim da će i oni dati svoj maksimum u četvrtak i znam da će taj posao biti izuzetno težak. Motiva i ambicija ima na pretek a to je da pobedimo Kluž i odemo u sledeće kolo - rekao je šef stručnog štaba Mladen Dodić.

Strateg "ćurana" se zahvalio navijačima.
- Iskoristio bih priliku da se zahvalim grupi od tridesetak najvernijih navijača i prijatelja kluba, koji su bili sa nama na ovom dalekom gostovanju i bodrili nas celu utakmicu. Oni su nam zaista mnogo značili i najbolji su primer kako se voli klub i kad je najteže kako treba biti uz svoju ekipu.

Prijateljska utakmica Jagodina - Sloga iz Petrovca na Mlavi, igra se u nedelju sa početkom od 18 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'