J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17450

DANAS>  179

JUČE>  357

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Ako Prođe Kluž: Jagodinu čeka Dinamo iz Minska

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeUkoliko prođu rumunski Kluž i plasiraju se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (a jedini su srpski predstavnik koji ima realna šanse da to uradi), fudbaleri Jagodine igraće najverovatnije protiv Dinama iz Minska. Jagodinci su u prvom meču u gostima remizirali bez golova, a Dinamo je na svom terenu savladao finsku Mipu sa 3:0.

Imena potencialnih rivala dobili su i Vojvodina i Čukariči, ali su oni prve mečeve drugog kola izgubili sa po 4:0 i njihove šanse da prođu dalje gotovo i da ne postoje. Od tima sa Banovog brda bolji je bio austrijaski Gredig, dok je Voša poklekla u duelu sa slovačkim Trenčinom.

U slučaju čuda, Čukarički će igrati sa boljim iz susreta CSKA Sofija - Zimbru (1:1), dok bi Vojvodina igrala sa Hal Sitijem.

Prve utakmice trećeg kola igraće se 31. jula, dok će revanš dueli biti na programu nedelju dana kasnije.

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao na domaćem terenu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža.
"Nadamo se da ćemo uz veliku podršku naših navijača odigrati još jednu dobru utakmicu i proći u sledeći krug. I ne samo na taj način Jagodini omogućiti da se što bolje brendira na evropskom tržištu, nego i obezbediti poene za srpski fudbal kako bi u kasnijim sezonama i

Jagodina i ostali srpski klubovi mogli da startuju sa bolje pozicije", rekao je Milanović za sajt kluba.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'