J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17785

DANAS>  193

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

"Teži deo posla u Jagodini"

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravlje*Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da njegovu ekipu očekuje teži deo posla na domaćem terenu u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža.*

Srpski predstvnik je u prvom meču drugog kola odigrao bez golova na gostovanju, a revanš je narednog četvrtka u Jagodini.

"Nadamo se da ćemo uz veliku podršku nasih navijača odigrati još jednu dobru utakmicu i proći u sledeći krug. I ne samo na taj način Jagodini omogućiti da se što bolje brendira na evropskom tržištu, nego i obezbediti poene za srpski fudbal kako bi u kasnijim sezonama i Jagodina i ostali klubovi mogli da stratuju sa bolje pozicije", - rekao je Milanović za sajt kluba.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar je rekao je da je utakmica svih 90 minuta igrana u jakom tempu.
"Kluž je pokazao da je jako ozbiljna ekipa koja ima evropsko iskustvo. Mi smo imali dogovor koji smo ispoštovali i odigrali ovu utakmicu jako disciplinovano, što je i odraz ovog rezultata. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, a nisu ni oni svoje. Mislim da je ovo na kraju i najrealniji rezultat", rekao je Šušnjar.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'