J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17857

DANAS>  265

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Jagodina odolela Klužu u Rumuniji, remi sa golovima u revanšu vodi dalje

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravlje*Fudbaleri Jagodine remije su ušli u novu sezonu pošto su odigrali nerešeno 0:0 na gostovanju rumunskom Klužu, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.*

Trener našeg predstavnika Mladen Dodić odlučio se za sastav: Đuričić, Šimac, Filipović, Mihajlović, Milinković, Mitošević, Cvetković, Đurić, Šušnjar, Jakimovski, Arsenijević.

"Ćurani" su se vrlo dobro suportstavili favorizovanom rivalu i odolevali celo prvo poluvreme, u kom su uputili samo jedan udarac ka golu, koji je nije išao u okvir.

Golman Jagodine, iskusni Anđelko Đuričić imao je nešto više posla, ali je u tri navrata uspešno intervenisao i sačuvao svoju mrežu do odlaska na odmor.

Mreže su mirovale i u nastavku, a nije moralo tako da bude da su u odličnim šansama bili precizniji vezista Kluža Deac, odnosno napadač gostiju Jakimovski.

Nisu pomogle ni po tri izmene na obe strane, rumunski tim je prokockao još dve izgledne prilike, ali je Đuričić ostao nesavladan. Jagodina je došla do vrlo dobrog rezultata, jer je svaki remi uz postignute golove u revanšu na njenom terenu vodi u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'