J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17958

DANAS>  366

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

JOŠ JEDAN USPEH DŽUDISTKINJE „13.MAJA“ NABALKANSKOM PRVENSTVU ZA PIONIRE U BUGARSKOJ

Jagodina >> Sport >> Džudo

 

vest slika pomoravljeU subotu, 12.07.2014. godine, u gradu Plovdivu, u Bugarskoj, održan je Balkanski šampionat za starije pionire, na kojem je nastupilo oko 300 takmičara iz 9 balkanskih zemalja (Srbije, Makedonije, Crne Gore, BiH, Grčke, Turske, Albanije, Bugarske i Rumunije).

Za reprezentaciju Srbije, nastupala je i takmičarka džudo kluba „13.Maja“, iz Jagodine, Andrijana Simić (u kategoriji do 52 kg.), koja je osvojila peto mesto, ostvarivši tri pobede i dva poraza.
"Sa ovim takmičenjem smo zaokružili prvi deo sezone u kome smo osvojili 8 državnih medalja, imali smo pet reprezentativca. Džudo klub „13.maj“, iz Jagodine, se ovom prilikom zahvaljuje Jagodinskom sportskom savezu i Gradskoj samoupravi Jagodine, koji su nam omogućili da naši takmičari otputuju na Balkanska prvenstva i Evropske kupove i u najboljem svetlu predstavimo naš grad. Džudistima „13.maja“, sledi pauza do prvog avgusta, kada počinju pripreme za drudi deo sezone, gde nas očekuje dosta mešunarodnih turnira (Makedonija, Rumunija, Bugarska), seniorsko prvenstvo, kao i prvoligaški mečevi u ekipnom takmičenju," - reči su trenera, Bobana Živkovića.


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'