J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  9708

DANAS>  130

JUČE>  448

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Krka preslaba za Jagodinu

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeFudbaleri Jagodine su u prijateljskom meču savladali ekipu Krke rezultatom 2:0 golovima Šušnjara i Arsenijevića. Pokazali su veoma dobru igru u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Murskoj Soboti, posebno u prvom poluvremenu.

Od starta utakmice Jagodina je krenula ofanzivno, pa je i stiglo rano vođstvo. Već u 10.minutu odlično je po desnoj strani prošao Arsenijević, na idealan centaršut napadač Šušnjar samo se poklonio i zatresao mrežu. Dva minuta pre završetka prvog dela susreta novi pogodak Jagodine sa istim akterima kao kod prvoggola samo što su sada uloge bile zamenjene. Na povratnu loptu Šušnjara natrčao je Arsenijević i upisao se u listu strelaca. Tim rezultatom se otišlo na odmor, a ispostavilo se da je to bio i konačan ishod meča.

U nastavku susreta i jedan i drugi trener zamenili su kompletne postave.Međutim, u tom delu susreta viđen je samo jedan šut ka golu Slovenaca. Prvo poluvreme bilo je daleko sadržajnije od drugog. Narednu kontrolnu utakmicu Jagodinaće odigrati u subotu a protivnik je slovenački Zavrč.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'