J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17715

DANAS>  123

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Jagodina - Prvi utisci odlični, u četvrtak prva provera

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravlje*Fudbaleri Jagodine doputovali su juče u Sloveniju gde će sprovesti centralni deo priprema za početak nove sezone i odmah odradili prvi trening.*

U Murskoj Soboti ekspediciju jagodinskog superligaša dočekali su perfektni uslovi, a svoje prve impresije otkrio je šef stručnog štaba Mladen Dodić.
"Sinoć smo stigli, dočekalo nas je ljubazno osoblje hotela "Vivat", gde smo odradili jedan lakši trening posle napornog puta. Videli smo da su ta dva terena u odličnom stanju, zadovoljni smo smeštajem i hranom kao i terenima, jer smo došli ovde pre svega zbog rada, naravno da kada imate bolje uslove onda možete da odraditi sve ono što ste planirali.

Planirali smo pet utakmica, sutra je već prva. Sve ide po planu i kompletna ekspedicija koja broji 27 igrača, trojicu golmana i 24 igrača i već smo na ove pripreme poveli i nekolicinu mlađih igrača da bi se što pre adaptirali u rad sa seniorima i prvom ekipom. Tako da za sada sve ide po planu i nadam se da nećemo imati problema sa povredama tako da možemo kompletni da dočekamo Kluž', objašnjava Dodić.

Sutra je prva kontrolna utakmica, protivnik je Glorija iz Rumunije, a Dodić najavljuje da bi priliku mogli da dobiju i mlađi igrači.
"Po planu je ta prva utakmica predviđena da igrači igraju po poluvreme, a već sledeću utakmicu 60 minuta jedna grupa, druga 30 minuta, sutradan obrnuto i poslednje dve utakmice neki će igrati po 80 minuta, neki po 90 minuta, tako će svi igrači imati podjednaku minutažu kako bi svi podjednako bili spremni za taj prvi meč protiv Kluža.

To je neki sistem koji smo radili i na prethodnim pripremama, i mlađi igrači koji su sa nama nisu tu samo da popunjavaju broj već i da maksimalno osete sve ono što treba a to je ne samo trening već i utakmice", istakao je Dodić.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'