J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17633

DANAS>  41

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Napadač Jagodine na meti Genka?

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravljeSve brojnija "kolonija" srpskih fudbalera u Belgiji mogla bi da od leta bude uvećana i za napadača Jagodine Aleksandra Pešića.

Naime, kako prenosi današnji "Sport", Aleksandra Pešića su skauti belgijskog prvoligaša "snimali" na utakmici protiv OFK Beograda u revanšu polufinala Kupa Srbije, kada je Pešić postigao i gol za Jagodinu u pobedi od 2:0.

Tako se Pešić na pravi način predstavio ljudima iz Genka, pa do leta treba očekivati i sve konkretnije razgovore na relaciji dva kluba.

Inače, Pešić je pre dolaska u Jagodinu već imao internacionalnog iskustva, pošto je svojevremeno branio bolje OFI-ja sa Krita i moldavskog Šerifa, gde je na 59 utakmica postigao 26 golova.

U Superligi, Aleksandar Pešić je trenutno četvrti na listi strelaca, sa osam prvenstvenih golova u dresu Jagodine, a golgetersku seriju bi mogao da nastavi u nedelju protiv Radničkog iz Niša u 23. kolu.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'