J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17879

DANAS>  287

JUČE>  321

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

Silni Aca Konovalov šampion Evrope

Jagodina >> Sport >> Kik boks

 

vest slika pomoravlje*Naši kik bokseri Aleksandar Konovalov i Miloš Anić osvojili su titule šampiona Evrope i sveta u disciplini lou kik u WAKO pro federaciji.*

Njih dvojica, članovi kluna "Palmini tigrovi" osvojili su pojaseve šampiona u petak prepunoj hali Jassa u Jagodini.

Konovalov, juniorski amaterski šampion sveta, izazvao je šampiona Evrope Marka de Paolisa u konkurenciji do 64,5 kilograma i nokautirao ga u drugom minutu. Aca je krenuo žestoko, napadao kružnim nožnim udarcima, od kojih je jedan pogodio Italijana.

Pre tog udarca, Konovalov je direktom poslao de Paolisa na pod, a kada je primio udarac nogom u glavu, Italijan više nije ni mogao, a ni imao želju da ponovo stane pred 12 godina mlađeg protivnika.

Daleko teže do titule svetskog šampiona u kategoriji do 62,2 kilograma stigao je Miloš Anić. On je posle pet rundi meča sa Turčinom Ramazanom Čičekom, slavio podeljenom odlukom sudija.

Meč je bio prilično izjednačen, ali je pojas za upražnjeno mesto svetskog prvaka pripao našem borcu, koji će se, najverovatnije, oprostiti od profesionalnog sport na tradicionalnom takmičenju u Končarevu.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'