J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  21594

DANAS>  26

JUČE>  141

 

Sport u Jagodini - Dobrodošli

 

Sport Jagodina Vesti i Najave

Mesec: Godina:

 

'Zlatni' Filipović konačno u timu

Jagodina >> Sport >> Fudbal

 

vest slika pomoravlje*Fudbalski klub Jagodina i trener Mladen Dodić konačno će pružiti priliku mladom Aleksandru Filipoviću da dokaže svoj kvalitet u prvom timu pošto su "zlatnom" omladincu otvorena vrata prvog tima odlaskom Libijca Mohameda El Monira.*

Fudbaleri Jagodine nalaze se na pripremama u Antaliji gde bruse formu pred nastavak sezone u Jelen Superligi.

Superligaš iz grada na Belici imao je u svojim redovima dvojicu reprezentativaca koji su tokom prethodnog leta izborili zlatnu medalju sa omaldinskom reprezentacijom Srbije na EP u Litvaniji, ali se knjiga svela na 'jedno slovo' nakon odlaska Predraga Rajkovića u Crvenu zvezdu.

Defanzivac Aleksandar Filipović do sada je bio uključen u aktivnosti prvog tima ali je retko dobijao priliku da svoj kvalitet dokaže u Jelen Superligi. Nakon odlaska Mohameda El Monira iz kluba Mladen Dodić je konačno označio talentovanog Filipovića kao igrača koji će tokom proleća dobiti šansu kraj leve aut linije.
"Posle odlaska levog beka šef želi da ja zauzmem to mesto. Verujem da ću opravdati očekivanja. Prelazak sa mesta štopera na levog beka mi ne smeta jer znam da uspešno odigram na više pozicija u timu" objasnio je momak koji je nosio kapitensku traku u omladinskoj selekciji Jagodine.

Iako tek treba da dobije pravu priliku u prvom timu Jagodine, Aleksandar Filipović lako bi mogao da prođe kao Predrag Rajković jer se brojni menadžeri u Antaliji interesuju za usluge igrača Jagodine.
"Za sada o tome ne razmišljam. Isključivo sam vezan za Jagodinu i sa svojim klubom želim da ova godina bude uspešnija od predhodne. O ponudama i promeni sredine kada za to dođe vreme" poručuje popularni "Rise".

Fudbaleri Jagodine u Anatliji će boraviti do kraja tekuće nedelje a potom sledi povratak u grad na Belici i poslednje pripreme za nastavak šampionata i prvi prolećni duel sa Napretkom u Kruševcu.

Izvor: link


Arhiva vesti...

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'